Novosti

Iz ruralnog razvoja
15
stu

Prijave HRP 2021.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 4. Hrvatski ruralni parlament u organizaciji Hrvatske mreže za ruralni razvoj, Ministarstva poljoprivrede, Mediteranskog sajma i suorganizaciji LEADER mreže Hrvatske, te pokroviteljstva Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora, koji će se održati u Šibeniku (Amadria park – Hotel Ivan) u periodu od 25.-27. studenog 2021. godine. 

Molimo sve zainteresirane sudionike da ispune Prijavni obrazac te Obrazac prijave za smještaj najkasnije do 17. studenog 2021. godine. 

Zbog epidemiološke situacije broj sudionika na 4. Hrvatskom ruralnom parlamentu je ograničen na 200 osoba, kao i sudjelovanje na Rural cafe-u, te Terenskim radionicama.

Sudjelovanje na 4. Hrvatskom ruralnom parlamentu biti će moguće samo uz predočenje Covid potvrde ili negativnog testa za bolest Covid-19 uz obavezno nošenje zaštitne maske.

Smještaj u Hotelu sudionici sami plaćaju, dok su obroci osigurani.

Napomena: Svi sudionici 4. HRP-a imaju promotivne cijene za smještaj u Hotelu Ivan, a što ćete vidjeti i kroz sam obrazac, te vas molimo da prijavu za smještaj ne radite privatno u hotelu nego isključivo putem obrasca.

Program 4. Hrvatskog ruralnog parlamenta. 

Ukoliko imate pitanja ili nejasnoća slobodno nas kontaktirajte na e-mail koordinator.hmrr@gmail.com ili broj mobitela 091/619-3541; 091/619-3529